Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 34 Rp Partneri : ^^Aranıyor^^ Mücadelede Tarafı : ÖLÜM YİYEN En Belirgin Özelliği : Widmore ailesinden olması Asam : ^^kedi pençesi^^ Kayıt tarihi : 21/10/08
Konu: Geri: "Sohbet" Cuma Kas. 21, 2008 4:51 pm
Aymina sen hiçtiyse biriyle uğraşıyon ben 2 tane hele bri matematiği biliyor fakat yapmıyor dün snirlendim bide grip ikisinin ödevleri çekilmiyor valla
Elizabeth Stéf E. Widmore Site Admini & Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Rp Partneri : Vlasov Andriey Caliente Mücadelede Tarafı : Death Eaters En Belirgin Özelliği : Güzelliği Asam : Ejderha Yüreği Kayıt tarihi : 16/06/08
Lady'niz inekleyerek geri döndü...=)Azap başlıyor...=)
Stéflena Melanie Widmore Hogwarts Müdüresi& Sihir Tarihi Prof. & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 29 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Karanlık Taraf En Belirgin Özelliği : Zekası ve güzelliği Kayıt tarihi : 26/10/08
''İnekleyerek'' derken zuhaha Çok özledim kız seni xP..
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Rp Partneri : Vlasov Andriey Caliente Mücadelede Tarafı : Death Eaters En Belirgin Özelliği : Güzelliği Asam : Ejderha Yüreği Kayıt tarihi : 16/06/08
Siteye girmediğim zaman zarfı içerisinde fazlasıyla ders çalışarak zamanımı tükettim x) Psikolojim bozuldu ya x) Zay'lılara bir kaç saldırı yaptıktan sonra kendime gelirim heralde x) Bende seni çok özledim birdanecik'm...=)
Sweliné Ellén Jane Black
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 34 Rp Partneri : ^^Aranıyor^^ Mücadelede Tarafı : ÖLÜM YİYEN En Belirgin Özelliği : Widmore ailesinden olması Asam : ^^kedi pençesi^^ Kayıt tarihi : 21/10/08
Konu: Geri: "Sohbet" Çarş. Kas. 26, 2008 1:02 am
aymina sen hiçtiyse açcan xD ben 1 .katta Fırlatsam die düşünüyom anca kolları incilir ablacım yap diyorum ben inatlaşıyorlar neymiş ben nie ödevem yapmıyomuşum yaptıp diyorum bakıyım diyor sinir geliyor ölüm yiyenim sonuçta heran asayla bişi ler yapbilirim sizi çok özledim fakt 10 gün giremicem bide dersane offf
rosemary amélia miller
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Rp Partneri : yok.... Mücadelede Tarafı : azim ve hırs En Belirgin Özelliği : sessiz Ru Haliniz : Asam : yok Kayıt tarihi : 10/03/09
Konu: Geri: "Sohbet" Cuma Mart 20, 2009 4:11 pm
selamm
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 30 Rp Partneri : Eleonora Elicia Charles Mücadelede Tarafı : ZümrüdüAnka Yoldaşlığı En Belirgin Özelliği : Çevik ve Atak Olması Ru Haliniz : Asam : Cesaretin Zekası Kayıt tarihi : 02/02/08